Woensdag a Gogo

Woensdag a Gogo

Woensdag 28 juli zijn wij gesloten...

Naast onze wekelijkse vegetarische maaltijden op donderdag (TV DINNER), bieden wij je de mogelijkheid om ook op woensdag te genieten van bijzondere en vers bereide maaltijden en gerechten. Veelal vegetarisch en ook soms met biologisch vlees. We updaten deze pagina wekelijks om zo voor elke woensdag een nieuw gerecht te presenteren. Zo heb je dus vanaf €12,50 het gerecht van de dag.

Bestellen kan tot 12.00 uur woensdagochtend. Wij bezorgen de gerechten elke woensdag vanaf 17.00 uur. De maaltijden zijn van hoge kwaliteit, vers bereid en prima houdbaar in de koelkast. Kies uit de onderstaande lijst je favoriete gerecht(en) en/of de wekelijkse maaltijd van de dag en laat deze gratis bezorgen. De maaltijden zijn eenvoudig thuis op te warmen en worden geleverd met de benodigde instructies.

Maaltijd van de Dag
Binnenkort weer een update voor de maaltijd van de dag!

Salades
Caprese salade met buffelmozzarella, basilicum en tomaat. €8,50.
Salade geitenkaas met mooi fruit, walnoten, olijven, verse kruiden en een citroen-mosterd dressing. €8,50.
Italiaanse salade met o.a. gegrilde paprika, buffelmozzarella en tomaat. €7,50.

Bestellen
Indien je wilt bestellen dan kan dat door ons een berichtje te sturen naar 06 53899078 of stuur ons een mailtje door hier te klikken.We bezorgen vanaf €12,50 in de gemeente Castricum, buiten de gemeente rekenen we een kleine extra vergoeding van €2,50. 

 

© Bistro a Gogo 2021