TV Dinner a Gogo

TV Dinner a Gogo

TV Dinner a Gogo - Totally Vegetarian Meal Delivery

Sinds kort bezorgen wij de heerlijkste vegetarische maaltijden bij u thuis. De maaltijden zijn van hoge kwaliteit, gegarandeerd vers en vooral erg lekker. Na rijp beraad hebben we besloten om, voorlopig nog eenmaal per week, een maaltijd bezorgservice aan te bieden met uitsluitend hoogwaardige vegetarische gerechten. Elke week een ander en overheerlijk vegetarisch gerecht, handig bij u thuis afgeleverd.

Wekelijks vindt u op deze pagina een compleet overzicht van de laatste vegetarische maaltijd. De prijs van de maaltijden zijn vanaf €12,50 per stuk, inclusief bezorgen in de gemeente Castricum. 

TV DINNER WK 33 / Levering op donderdag 13 augustus as.
Bestellen kan vanaf vandaag tm, uiterlijk, donderdagochtend 12.00 uur.

Bloemkool-fitters met een frisse limoenyoghurt en daarbij een salade van parelcouscous met venkel, feta en granaatappel. Prijs €12,50 per maaltijd.

Bestel hier uw maaltijd via de mail

BESTELLEN / INFORMATIE
Klik hier om uw maaltijd(en) via ons mail adres te bestellen, of als u meer informatie over onze service wilt. Uiteraard kunt uw maaltijd ook telefonisch, via Whatsapp of per sms aan ons doorgeven op 0653899078.

BETALINGEN
Indien gewenst sturen wij een digitale factuur, het is ook mogelijk om met een tikkie te betalen of contant af te rekenen. Momenteel beschikken wij nog niet over een mobiel pin apparaat; e.e.a. zit wel in de planning...

Bezorgen doen we op donderdag van 17.00 - 18.30 uur, bestellen van de maaltijden kan vanaf donderdag t/m dinsdag 24.00 uur. De gerechten worden gekoeld aangeleverd en zijn eenvoudig op te warmen, altijd van handige instructies voorzien. Andere bezorgtijden kunnen in overleg. Bezorgen in de gemeente Castricum is gratis, buiten de gemeente rekenen wij een kleine extra vergoeding van €2,50/rit.

We hopen dat we u enthousiast hebben gemaakt voor onze vegetarische maaltijdservice TV Dinner a Gogo en kijken er naar uit om voor u de heerlijkste vegetarische gerechten te maken! 

Meer informatie op www.facebook.com/tvdinneragogo en www.instagram.com/tvdinnerdelivery.

 

 

Categorie├źn

© Bistro a Gogo 2020