Pasta di Gogo

Pasta di Gogo

Naast onze wekelijkse vegetarische maaltijden op donderdag (TV DINNER), bezorgen wij elke woensdag een lekkere verse pasta.

Voor slechts €10,00 kun je elke week een andere pasta thuis laten bezorgen. Salade en/of brood kun je extra bestellen indien je je maaltijd wilt uitbreiden. Ook hier hebben we ervoor gekozen in principe vleesloos te koken. Wel zullen we af en toe een uitzondering maken voor bijvoorbeeld schaal- en schelpdieren, lokaal en in het seizoen. Er zal in ieder geval altijd een vegetarisch alternatief zijn.

Als vegetariër kom je er soms een beetje bekaaid af vinden wij. In onze catering werken we wel met vlees en vis (altijd biologisch) maar ook in toenemende mate zonder vlees en vis en in sommige gevallen vegan (zonder enig dierlijk product).

Probeer onze pasta- bezorg service, ook interessant voor verstokte vleeseters! De maaltijden worden elke woensdag tussen 16.00 uur en 18.00 uur gekoeld afgeleverd en zijn eenvoudig thuis op te warmen. Bezorgen is gratis in Castricum, buiten de gemeente rekenen we een kleine vergoeding van €2,50.

OVERZICHT PASTA VAN DE WEEK

Pasta van de Week / WK 28 / Levering op woensdag 8 juli as.
Bestellen kan vanaf vandaag tm woensdagochtend 12.00 uur as. Ophalen is mogelijk, in overleg. 

Tagliatelle met gebakken venkel en een citroen-kruidensaus met Parmezaan. Prijs €10,00.
Italiaanse side-salad €4,50 en/of lekker knoflookbrood voor €2,50.
Italiaanse maaltijdsalade €12,50.

Salade Geitenkaas met fruit, noten en honing-mosterd citroendressing. €8,50.
Maaltijdsalade geitenkaas €14,50.

BESTELLEN
Klik hier om een mail te sturen. Of stuur een berichtje naar 06 538 99078. Wij kijken er in ieder geval naar uit om de lekkerste pasta's voor jullie te mogen maken! Graag even doorgeven je telefoonnummer, het weeknummer en uiteraard hoeveel...

 

© Bistro a Gogo 2020