Pizza di Gogo - Friday and Saturday

Op vrijdag en zaterdag kun je genieten van onze huisgemaakte kwaliteit-afbak-spelt pizza's! De pizza's worden gekoeld aangeleverd en hoeven alleen nog maar even te worden afgebakken in je eigen oven! Bestel je pizza's dus snel voor het weekend en geniet van een echte kwaliteitspizza uit de keuken van Bistro a Gogo...

Pizza di Gogo - Friday and Saturday

We zijn gestart met een afbakpizza-bezorgservice onder de naam Pizza di Gogo! De pizza's worden gekoeld geleverd en behoeven alleen nog even in de hete oven te worden afgebakken. We maken onze basis-bodems o.a. van speltmeel omdat speltmeel meer voedingstoffen bevat dan meel van gewone tarwe. De pizza's zijn ongeveer 30cm in doorsnede, lekker flink dus en rijk belegd met mooie producten.

Vegetarisch, duurzame vis of met biologisch vlees. Maak een keuze uit de lijst op deze website en bestel je pizza's voor het weekend! Alle pizza's kunnen makkelijk nog twee dagen in uw koelkast bewaard worden. Naast de pizza's kun je er ook een heerlijke salade bij bestellen, als side-salad of als maaltijdsalade en probeer ook eens ons huisgemaakte knoflookbrood van Pain Rustiek.

Uiteraard gebruiken we alleen de beste ingrediënten zoals je dat van ons gewend bent en is al het vlees biologisch. Ook de kazen zijn van hoge kwaliteit en worden door ons persoonlijk bij de beste adresje afgehaald.

Zelf even afbakken...
Even in een hete oven en klaar... Het enige wat je hoeft te doen is de afbakpizza in een hete- en voorverwarmde oven af te bakken. Slechts 8-10 minuten op 200 - 220 graden hete lucht. We leveren er het bakpapier alvast voor je bij, wel zo makkelijk! Zo heb je binnen een handomdraai een perfecte kwaliteitspizza uit je eigen oven!

Klik hier om direct naar Pizza di Gogo te gaan...

 

 

Categorie├źn

© Bistro a Gogo 2020