TV Dinner a Gogo - Vega Maaltijdservice op donderdag

TV Dinner a Gogo is de nieuwe maaltijd-bezorgservice voor 100% vegetarische maaltijden van hoge kwaliteit.

TV Dinner a Gogo - Vega Maaltijdservice op donderdag

Sinds kort zijn wij gestart met het bezorgen van de lekkerste vegetarische maaltijden. Na rijp beraad hebben we besloten om, voorlopig nog eenmaal per week, een maaltijdservice aan te bieden met uitsluitend hoogwaardige en kwalitatieve vegetarische gerechten. Elke week bezorgen wij in Castricum, Bergen en omgeving. De maaltijden worden elke week op de website en deze Facebook pagina vermeld en zijn eenvoudig te bestellen op onze website, deze pagina of via sms of Whatsapp.

Bestellen
Bestellingen kunnen worden doorgegeven via de mail; graag voor welke week, uw adres en voor hoeveel personen: klik hier. 

Klik hier voor een overzicht van al onze heerlijke vegetarische maaltijden die u direct kunt bestellen. Vermeld duidelijk uw naam, uw contactgegevens en de gekozen maaltijd(en).

De bestelde maaltijden worden gekoeld aangeleverd en wekelijks bezorgd op het door u gewenste adres, elke donderdag vanaf 12.00 - 17.00 uur. Andere tijden kunnen in overleg.Vegetarische maaltijd €12,50 per stuk. Bezorgen in de gemeente Castricum is gratis, buiten de gemeente rekenen wij extra bezorgkosten.

Categorie├źn

© Bistro a Gogo 2020