De Loft

De Loft

U kunt bij Bistro a Gogo gebruik maken van onze loft in Castricum, 2 minuten van het station en gesitueerd aan het Kennemer Duinreservaat.
De loft bevindt zich in een oud atelier en is geheel ontworpen voor het ontvangen van gasten, foto-shoots, high-tea's, presentatie's, zakelijke bijeenkomsten, private dinings, proeverijen en nog veel meer!

De ruime woning is eclectisch, eigentijds, kleurrijk en smaakvol ingericht, heeft een besloten buiten en een prive dakterras met een fantastisch uitzicht op de wijde omgeving.

Maandelijks organiseren wij op deze locatie de Beers & Bites Loft proeverijen, een bijzonder 5-gangen diner met heerlijke gerechten en kwaliteitsbieren, leuke mensen ontmoeten en altijd muzikaal omlijst met passende sfeer muziek. Wilt u ook eens komen genieten van dit spectaculaire beerpairing event, dan kan dat natuurlijk! Zie ook Beers & Bites op deze pagina. Voor de nieuwste data zie Events op deze website, of check de Beers & Bites Facebook pagina of bezoek ons op Instagram.

Als u bij Bistro a Gogo een workshop volgt, kunt u bij ons in de loft dineren en genieten van uw eigen gemaakte gerechten in deze inspirerende omgeving.

Informeer naar de vele mogelijkheden die onze locatie voor u, of voor uw bedrijf, kan betekenen. 
Wilt u meer weten? Stuur ons dan een mailtje door hier te klikken en wij nemen contact met u op.

© Bistro a Gogo 2020