Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Bij Bistro a Gogo kun je vanaf woensdag tm zaterdag heerlijk eten thuis laten bezorgen. We starten op woensdag met o.a. een heerlijke maaltijd van de dag, lasagnes, salades en desserts; populaire gerechten uit de bistro en de catering. Veel vegetarisch en indien besteld uitsluitend biologisch vlees. Wekelijks op donderdag verzorgen we met TV DINNER a Gogo een vegetarische maaltijd van hoge kwaliteit en het weekend is voor onze PIZZA DI GOGO. Belangrijk om te weten is dat we alle gerechten gekoeld aanleveren. Dit zorgt voor een constant en zeer vers product wat alleen nog thuis opgewarmd dient te worden. Ook onze heerlijke pizza's voor het weekend dienen thuis in eigen oven nog af te worden gebakken. 

Het is dus belangrijk om een bestelling op tijd door te geven. Voor speciale bestellingen of aanvragen, catering of anders kun je altijd contact opnemen. Bestellen en/of informatie? Bel ons op 06 - 53899078, we staan je graag te woord!

Woensdag - WOENSDAG A GOGO
Naast onze wekelijkse vegetarische maaltijden op donderdag (TV DINNER), bieden wij op ook vanaf WOENSDAG de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke maaltijd, meestal vegetarisch, voor maar €12,50. De menulijst heeft dus een daghap en tevens een aantal klassiekers uit onze keuken zoals bijvoorbeeld heerlijke lasagnes, salades en desserts. Bestellen kan tot 12.00 uur woensdagochtend. Wij bezorgen op woensdag vanaf 17.00 uur. De maaltijden zijn van hoge kwaliteit, vers bereid en zijn eenvoudig thuis op te warmen. Uiteraard geleverd met de benodigde instructies.

Donderdag - TV DINNER A GOGO
Elke DONDERDAG bezorgen wij de heerlijkste vegetarische maaltijden bij u thuis. De maaltijden zijn van hoge kwaliteit, gegarandeerd vers en vooral erg lekker. Elke week een ander en overheerlijk vegetarisch gerecht, handig bij je thuis afgeleverd. Wekelijks vind je op deze website een compleet overzicht van de laatste vegetarische maaltijd. De prijs van de maaltijden zijn €12,50 per stuk, inclusief bezorgen in de gemeente Castricum. 

Vrijdag en Zaterdag - PIZZA DI GOGO
We zijn gestart met een afbakpizza-bezorgservice onder de naam Pizza di Gogo! De pizza's worden gekoeld geleverd en behoeven alleen nog even in de hete oven te worden afgebakken. De pizza's zijn ongeveer 30cm in doorsnede, lekker flink dus en rijk belegd met mooie producten. Zelf even afbakken...
Even in een hete oven en klaar... Het enige wat je hoeft te doen is de afbakpizza in een hete- en voorverwarmde oven af te bakken. Slechts 10 minuten op 200 - 220 graden hete lucht. We leveren er het bakpapier alvast voor je bij, wel zo makkelijk! Zo heb je binnen een handomdraai een perfecte kwaliteitspizza uit je eigen oven!

 

Categorie├źn

© Bistro a Gogo 2021