TV DINNER Donderdag

TV DINNER Donderdag

TV Dinner a Gogo - Totally Vegetarian Meal Delivery

Elke DONDERDAG bezorgen wij de heerlijkste vegetarische maaltijden bij je thuis. De maaltijden zijn van hoge kwaliteit, gegarandeerd vers en vooral erg lekker. Na rijp beraad hebben we besloten om, voorlopig nog eenmaal per week, een maaltijd bezorgservice aan te bieden met uitsluitend hoogwaardige vegetarische gerechten. Elke week een ander en overheerlijk vegetarisch gerecht, handig bij je thuis afgeleverd.

Wekelijks vind je op deze website een compleet overzicht van de laatste vegetarische maaltijd. De prijs van de maaltijden zijn €12,50 per stuk, inclusief bezorgen in de gemeente Castricum. Klik hier om direct naar TV DINNER op deze site te gaan en eventueel je bestelling per mail door te geven.

 

Bezorgen doen we op donderdag van 17.00 - 18.30 uur, bestellen van de maaltijden kan uiterlijk t/m donderdag 12.00 uur. De gerechten worden gekoeld aangeleverd en zijn eenvoudig op te warmen, altijd van handige instructies voorzien. Andere bezorgtijden kunnen in overleg. Bezorgen in de gemeente Castricum is gratis, buiten de gemeente rekenen wij een kleine extra vergoeding van €2,50/rit.

We hopen dat we je enthousiast hebben gemaakt voor onze vegetarische maaltijdservice TV Dinner a Gogo en kijken er naar uit om voor u de heerlijkste vegetarische gerechten te maken! 

Meer informatie vind je ook op Facebook en Instagram www.facebook.com/tvdinneragogo en www.instagram.com/tvdinnerdelivery.

 

© Bistro a Gogo 2021