Beers & Bites

Beers & Bites

Welkom bij Beers & Bites Tastings, een samenwerking van Bistro a Gogo Catering en Drinkhut BV, opgericht september 2018. Beers & Bites proeverijen staan voor kwaliteit, smaak en beleving van topbieren en topgerechten, met gevoel voor detail, combinaties en smaak.

Kwaliteitsbieren van Laurens met elk een eigen uitgesproken karakter gecombineerd met echte en huisgemaakte Bistro a Gogo Bites, dat kan natuurlijk niet beter! Bij onze tastings proeft u vijf bieren en vijf bijpassende gerechten waar dit bier in is verwerkt of gecombineerd. Elke proeverij heeft een eigen karakter en zal altijd in het teken staan van het seizoen en de topbieren van het moment. Ontdek de vele mogelijkheden en smaken van bier en food!

U kunt kiezen tussen de Shop en Loft edities. De proeverijen in de Bierhut (shop) zijn eenvoudiger van opzet maar altijd met kwaliteitsbier en gerechten van de hoogste kwaliteit. De prijs voor de Shop Editie is €38,50 pp. In onze loft kunt u een  uitgebreidere, luxere variant verwachten. Prachtig gedekte tafels, een bijzondere en inspirerende omgeving met een 5-gangen diner als proeverij, fijne passende muziek en bediening. De prijs voor de Loft Editie bedraagt €72,50 pp.

Tickets voor de beide events zijn te reserveren bij De Bierhut in Castricum of door een mailtje te sturen naar info@drinkhut.nl. Of bel ons zodat u direct contact krijgt, we staan u graag te woord!

Ook voor uw event, verjaardag, feest of anders zijn de mannen van Beers & Bites te boeken! Beers & Bites verzorgt een volledig event, in overleg met u en precies zoals u dat wilt. Informeer naar de mogelijkheden en de speciale tarieven! We hopen jullie allemaal eens te mogen begroeten op een van onze proeverijen, bij ons of elders op een prachtige locatie.

Met vriendelijke groet,
Trudy, Laurens en Jeroen.

Categorie├źn

© Bistro a Gogo 2019