Beers & Bites Loft

Beers & Bites Loft

 

I.v.m. de huidige corona crisis zijn al onze evenementen voorlopig geannuleerd...


Beers & Bites Tasting Experience
Welkom bij Beers & Bites Tastings, een samenwerking van Bistro a Gogo Catering en Laurens Beste Bieren BV, opgericht september 2018. Beers & Bites proeverijen staan voor kwaliteit, smaak en beleving van topbieren en topgerechten, met gevoel voor detail, combinaties en smaak. Kwaliteitsbieren van Laurens met elk een eigen uitgesproken karakter, gecombineerd met echte en huisgemaakte Bistro a Gogo Bites van chef Trudy, dat kan natuurlijk niet beter!

Bij onze tastings proeft u vijf bieren en vijf passende gerechten waar bijvoorbeeld bier in verwerkt is, perfect gecombineerd, verrassend passend of juist complementair. Maar altijd bijzonder en vooral erg lekker. Alle gerechten zijn vers, huisgemaakt en van de hoogste kwaliteit met veel kleur, smaak en oog voor detail. Wij werken met lokale producten, duurzaam gevangen vis en proberen zoveel mogelijk in het seizoen te koken. Al ons vlees is biologisch en van lokale herkomst. Elke proeverij heeft een eigen karakter en zal altijd in het teken staan van het seizoen en de topbieren van het moment, maar alle gerechtjes worden bereid, gemaakt of perfect gecombineerd met de proefbieren, voor een optimale proef-beleving. Met altijd een mooie balans tussen biologisch vlees, vis en vegetarisch met ook desserts als spectaculaire afsluiter.

BEERS & BITES BIERPROEVERIJ
Tickets zijn te koop voor €42,50 pp met een minimaal aantal personen van 15. Bestellen kan direct door een mailtje te sturen naar info@bistro-a-gogo.nl of laurens@ibarummah.com.

BEERS & BITES LOFT
Maandelijks organiseren wij de nu al zeer succesvolle Beers & Bites Loft in een ruime, bijzonder ingerichte, vintage loft in Castricum. In de oude kamerjassenfabriek presenteren wij een exclusief beerpairing 5-gangen diner van hoog niveau in een inspirerende omgeving omlijst met passende sfeervolle muziek. U kunt hier optimaal gebruik maken van alle faciliteiten; een unieke en sfeervolle loft met veel ruimte en een intieme sfeer. Uiteraard zijn er een heren- en een damestoilet aanwezig en is er een aparte garderobe. De avonden starten om 19.00 uur met inloop, waarbij we om 19.30 uur een aanvang nemen met het diner/tasting. De proeverij eindigt omstreeks 22.30uur. De prijs voor de avond bedraagt €72,50 pp all in. We vragen een kleine aanbetaling vooraf om zeker te zijn van het aantal gasten.

BEERS & BITES / LOCATION TASTING
Ook voor uw event, verjaardag, feest of anders is het team van Beers & Bites te boeken! Beers & Bites verzorgt een volledig event, in overleg met u en precies zoals u dat wilt. Vanaf 15 personen heeft u al een volledig verzorgde tasting op uw locatie. Informeer naar de vele mogelijkheden en de speciale tarieven!

CONTACT / TICKETS
Bent u al geïnspireerd en heeft u zin om samen of met vrienden bij ons te komen proeven? Stuur dan even een berichtje naar ons per mail of WhatsApp. Info en tickets zijn te reserveren bij Laurens of Bistro a Gogo door even een mailtje te sturen naar: laurens@ibarummah.com of info@bistro-a-gogo.nl.
Telefoon 0653899078. We staan u graag te woord.

Bezoek ons op Facebook en Instagram voor alle events, foto's en leuke updates.
www.facebook.com/beersandbites
www.instagram.com/beers_bites

We hopen jullie allemaal eens te mogen begroeten op een van onze proeverijen, bij ons, of elders op een prachtige locatie. Met vriendelijke groet,
team Beers & Bites, Trudy, Laurens en Jeroen.

Categorie├źn

© Bistro a Gogo 2020