Gastenboek

Scroll naar beneden om het gastenboek te tekenen.
 • Frans en Truus schreef:

  Gisteren weer heerlijk gegeten bij Bistro a gogo.Altijd goed en apart. Goed advies van Jeroen. Wat kan ze koken Trudy. Altijd een feestje.

 • Hans en Marijke Dijkstra schreef:

  Catering, heerlijk gegeten. Goede kwaliteit, verfijnde smaken. Een aanrader!

 • Ina Oldewarris schreef:

  Op zaterdag december 2017 was ik in Flow of Yoga om daar een “Los laat dag” mee te maken die samen met Hart & Ziel georganiseerd was! en daar kregen wij van jullie een lunch en die was Goddelijk! zo zou ik altijd wel willen eten.
  De kleuren waren heel aantrekkelijk en de variatie was geweldig en de smaak Fantastisch! Dank je wel daarvoor!

 • Cor en Karin schreef:

  Beste Jeroen en Trudy,

  Wat hebben wij en onze gasten genoten van jullie services. Het uitgebreide Italiaans buffet was een groot succes. Het anti pasti Grande met diverse Italiaanse delicatessen was een feest voor het oog en vooral erg smaakvol.
  De salade geitengaas en overige heerlijke warme gerechten die in overleg met jullie zijn samengesteld maakten het buffet meer dan compleet. Jullie passie voor koken spreekt uit alles.

  Een echte aanrader!

 • Els en Hans schreef:

  Trudy en Jeroen,
  Jullie hebben een fantastische catering voor ons verzorgd. Al onze gasten waren dik tevreden.
  groetjes Els en Hans

 • Anne-Marie schreef:

  Gisteren weer heerlijk gegeten bij Bistro a gogo, dit kleine gezellige restaurantje in Castricum! Je kunt er terecht voor originele gerechten die met passie bereid zijn. En alles is altijd vers. Het personeel is aardig en de eigenaar zeer enthousiast. Complimenten!

 • Dick schreef:

  Liefde en passie voor heerlijk eten

  Elke week ga ik een keer eten bij Bistro a Gogo. Een verborgen parel in het Noord-Hollandse kustplaatsje Castricum.
  Het accent bij Bistro a Gogo ligt op smaakvol eten dat met liefde en passie bereid is. En dat is te proeven.
  De creativiteit van de kok Trudy Zijlstra is groot. Elke keer zijn er weer andere gerechten te proeven. Gerechten die geïnspireerd zijn op de mediterrane keuken. Uiteraard zijn er ook Hollandse gerechten. Door haar jarenlange ervaring maakt zij de meest smaakvolle combinaties. Elke week laat ik me weer verrassen door het uiteindelijke resultaat. Wat het soms moeilijk voor mij maakt is dat haar man, Jeroen Zijlstra, een van de beste fritesbakkers is die ik ken. Hij snijdt zelf zijn frites en bakt ze op zo’n natuurlijke wijze dat ik regelmatig in tweestrijd sta. Daarnaast biedt hij een keuze uit een rijke variatie van biologische hamburgers.
  Een wonderlijke combinatie. De keuken waarin het Midden-Oosten en Italie te proeven is en de mogelijkheid om frites en een hamburger te eten. Je kan natuurlijk ook een kiezen voor bijvoorbeeld een combinatie van een Italiaanse groentegerecht met Hollandse frites.
  Noem het een restaurant, een eetwinkel. Het is niet belangrijk. De kern is heerlijk eten. Door de informele sfeer en de gastvrijheid van Jeroen Zijlstra voel ik me hier direct thuis. Ook het jonge personeel, dat veelal een opleiding volgt en het eten op een spontane manier uitserveert draagt bij aan de goede sfeer.
  Mensen ga eens op avontuur, stap binnen bij Bistro a Gogo. De Chinees, de Thai en de Italiaan, die kunnen altijd nog. Gun het jezelf. Ook in je eentje voel je je daar thuis. Verras je eventuele partner en vrienden. Ga Gogo!

  Dick

 • Rob Charles schreef:

  Helaas heb ik weinig tijd om regelmatig bij Jeroen langs te wippen. Maar de keren dat ik er ben geweest, waren altijd feestelijke ontmoetingen. Niet alleen heb je het gevoel bij een oude vriend op bezoek te komen, maat de lekkernijen waarmee je dan wordt verwend maken volkomen duidelijk waarom Jeroen altijd met trots over de schepper van dit heerlijke eten praat,te weten Trudy. Aanstaande Kerstmis slaan we toe.
  Ga zo door !

 • Ellen Fuijkschot schreef:

  Wat is het toch een feest dat Trudy en Jeroen hun eetwinkel/restaurant in Castricum hebben. Een hele grote aanwinst voor dit dorp.
  Wat die Trudy klaar maakt is met geen pen te beschrijven.
  Elk gerecht is super smaakvol.
  Iedereen in Castricum zou eigenlijk moeten proeven wat zij maakt.
  En het leuke is, het ziet er ook zo feestelijk uit.
  Elk gerecht is met liefde klaar gemaakt, dat proef je.
  Ook voor een grote groep gaan ze aan de slag.
  Zo mooi alles opgediend op mooie schalen. Heel professioneel.
  Hulde, hulde voor die 2.
  Mijn man en ik zijn al fan en ik hoop dat jullie nog meer fans krijgen!
  Ik zou zeggen tegen iedereen: ” Gewoon proberen, dan ben je verkocht!”
  Dank aan Trudy en Jeroen!

 • John Baltus schreef:

  Jeroen,

  Zaterdag weer even spontaan langs geweest.
  Was weer even gezellig en die hamburgerrrrrrr????
  Heerlijk!!!

  Tot de volgende keer.

  Groetjes,

  John Baltus

 • Bo schreef:

  Laatst hamburger met zelfgemaakte friet gegeten. Echt heerlijk! Ook ontzettend aardige man aan het werk.

 • Thea schreef:

  Gisteren m’n 60e verjaardag gevierd met een Italiaans buffet. De geitenkaassalade was een lust voor het oog en smolt op je tong. Veel smaken wisselden elkaar af. De Saltim Bocca om je vingers bij af te likken en nog nooit zo heerlijk pompoen gegeten. De gegrilde groenten, pasta en geroosterde aardappeltjes alles was even lekker. Bedankt Jeroen en Trudy alles was voortreffelijk en m’n gasten hebben genoten.

 • Evelien en Ton schreef:

  Wat was het geweldig om zo jarig te zijn! Prachtige en heerlijke hapjes, kleurvolle salades, smaakvolle geroosterde groente, super saltimbocca en dan nog een taarten vuurwerk na. En dan ook nog zulke fijne feestgangers, minstens zo enthousiast als ik.
  Trudy en Jeroen enorm bedankt voor dit spektakel en de informele samenwerking. Zeker voor herhaling vatbaar, maar eerst even voor een hamburgertje of een puntzak friet?
  Groet en tot ziens,
  Ton en Evelien

 • Tobias schreef:

  Inmiddels al weer 2 maanden geleden hebben we een fantastisch huwelijksfeest gehad, waar Bistro a GoGo een hele grote bijdrage aan de feestvreugde heeft geleverd. Nog steeds denken we watertandend terug aan het heerlijke Amerikaanse BBQ buffet dat zij voor ongeveer 140 man hebben georganiseerd. We waren jullie nog een wervende review schuldig! We zijn bij toeval bij Bistro a GoGo terechtgekomen, doordat we op een dag de winkel binnenliepen en daar een van de lekkerste broodjes in tijden aten en al snel ging het gesprek over Amerikaanse BBQ, en dat was precies waar wij naar op zoek waren voor ons huwelijk. Het bleek dat zij ook catering deden. Jeroen is een showman en weet zijn eten heel goed te verkopen, en na een aantal afspraken hadden we een heel mooi menu samengesteld. De communicatie verliep soepel, en de overeengekomen prijs was uitstekend. Vooraf aan het huwelijk heeft Jeroen de moeite genomen om de locatie in Amsterdam te bekijken zodat hij wist waar ze aan toe zouden zijn. Uiteindelijk betaalde zich dat uit in een fantastisch mooi aangekleed buffet en te veel lekkernijen om op te noemen. Glansrijk doorstond hun eten de ultieme test: Amerikaanse bezoekers uit het zuiden van Amerika waren overdonderd door alle pulled pork, spare ribs, corn on the cob, meat loaf, cobbler, caramel cheesecake en nog veel meer. En het enthousiasme van Jeroen over zijn eten werkte aanstekelijk. Graag raad ik van harte Bistro a GoGo aan voor welk festijn dan ook, deze hardwerkende lui maken er een superervaring van. Nogmaals heel veel dank!!

 • Mariam schreef:

  Ik eet altijd zó lekker hier! Handgesneden friet, huisgemaakte krokketten, de luxe hamburgers, wauw. Hier eet ik het liefst (alles)! Het is wel lastig kiezen tussen al het lekkere eten, mmmm!!

 • Rene schreef:

  Whoow wat een zeldzaam lekkere couscous met gegrilde groente en gestoofd lamsvlees vond ik bij thuiskomst! Dank en complimenten!

 • Kees Beentjes schreef:

  JE MOET ER ALS DE KIPPEN BIJ ZIJN…

  Wat een goed idee van ons! Carmen en ik laten voor mijn verjaardag bij Bistro a Gogo de hapjes maken. Omdat ik zestig word, vieren we het dit keer serieus, met familie, goede vrienden en onze buren. Dan moet er uiteraard ook iets speciaals worden geserveerd. Je wordt niet elke dag zestig… Op die mooie zondagmiddag brengen Trudy en Jeroen Zijlstra van Bistro a Gogo diverse schalen met bijzondere hapjes. Knapperige kunstwerkjes, mooi mondvermaak, jam-jam-juweeltjes: gevarieerd en kleurrijk, en allemaal spectaculair lekker!

  In totaal hebben we vier hapjes per persoon gepland. Dat moet ruim voldoende zijn, dacht Jeroen, en inderdaad: iedereen geniet naar hartenlust. We hebben met ruim dertig gasten bijna honderdveertig hapjes. De vrolijke stemming wordt met het uitserveren duidelijk voelbaar nog vrolijker. Alleen jammer dat de jarige job er maar twee kan proberen. Dan is alles op. Ik had sneller moeten zijn! Onder de verjaardagsgasten bevinden zich dus ook onverlaten die meer dan vier stuks hebben ingepikt…

  Gezien de juichende reacties op de hapjes is het een heel goed idee geweest om Bistro a Gogo deze bijdrage aan de feestvreugde te laten leveren. Het werkt! (En de volgende keer ben ik er als de kippen bij om mijn gerechte portie te claimen.)

  Trudy en Jeroen, zeer bedankt voor jullie inbreng!

  Kees Beentjes

 • Nancy van der Zee schreef:

  Lieve Jeroen en Trudy,

  Op 1e kerstdag heb ik een gratis look & feel workshop gegeven aan vrouwen die alleen waren met de kerst. Zo lief dat jullie hapjes /eten hebben gesponsord. De soep was overweldigend! De Salade met Zalm verrukkelijk. Veel complimenten van de dames jullie kant op. Ik wil jullie ontzettend bedanken hiervoor! Ik bestel vaker, je proeft bij jullie dat het eten met liefde wordt bereid.

  Lieve groet,
  Nancy van det Zee
  Proud to be look & feel coach

 • Harald schreef:

  Blijft lekker Jeroen/Trudy!!!!

 • Willemieke de Waal schreef:

  Beste Jeroen en Trudy,
  Jullie hebben afgelopen seizoen een aantal maal de culinaire aankleding van verschillende evenementen op Camping Bakkum voor jullie rekening genomen. Voor campinggasten, voor medewerkers of voor een branchebijeenkomst van kritische toeristische ondernemers uit Noord Holland. En alle keren even bijzonder! Creëren van beleving en herinneringen is ons vak en jullie creatieve, smaakvolle foodverassingen dragen daar iedere keer weer op oogverblindende wijze aan bij. Gastvrijheid zit in jullie DNA, dat hebben we gemeen. Thanks!

 • Marieke schreef:

  Verrassing seizoenmenu was heerlijk en erg kleurrijk!

 • Ilse en Erik Hordijk schreef:

  Beste Jeroen en Trudy,

  Twee dagen van tevoren overvielen wij jullie met het verzoek om heerlijke zoetig- en hartigheden te verzorgen voor Erik zijn verjaardag. Wij hebben met onze familie van fijnproevers heerlijk zitten smullen. Het was allemaal even heerlijk en zag er heel feestelijk uit. Het was super. Hartelijk dank.

  Ilse en Erik Hordijk

 • Margreet & John schreef:

  Lieve Trudy en Jeroen,

  Wat hebben jullie voor een fantastische verjaardag gezorgd op 21 september.
  De hapjes waren bijzonder lekker en zien er zo feestelijk uit.
  Het eten was van uitstekend goede kwaliteit – de Vitello Tonnato was verrukkelijk – , alles zag er ontzettend smakelijk uit en het taart-buffet was om je vingers bij af te likken (wat we ook deden!).
  Alle 35 gasten zijn vol lof over jullie catering en het rapportcijfer is voor ons een 9+.
  Veel dank.

 • Richard schreef:

  Net een broodje geitenkaas mee naar huis genomen en van zitten te genieten, een aanrader!

  Fijn weekend

 • Albert en Sylvia Lourens schreef:

  Op zaterdag 7 juni hebben wij ons vijfentwintigjarig huwelijk gevierd op Landgoed Nijenburg in Heiloo. Nijenburg is geen horeca gelegenheid en dat betekent dat al het meubilair, tafellinnen, servies en eten en drinken, naar deze locatie gebracht moet worden.
  Jeroen en Trudy hebben dat allemaal prima geregeld en mede dankzij hun goede zorgen en zeker ook het fantastische eten is het voor ons een onvergetelijke dag geworden.

 • Priscilla schreef:

  Beste Jeroen en Trudy,

  Heel veel dank voor het heerlijke diner dat jullie op onze bruiloft hebben verzorgd. Het zag er allemaal prachtig uit met zo veel mooie en verse ingredienten en smaakte verrukkelijk. De ‘eton mess’ was een geweldige afsluiter waar we allemaal super van hebben genoten, helemaal top! Nogmaals veel dank! Groetjes Priscilla&Martijn

 • Mieke schreef:

  Beste Jeroen en Trudy,

  Jullie buffet was in een woord fantastisch. Het eten zag er prachtig uit en was een feest voor de smaakpapillen. Wij en onze gasten, zowel de vleesliefhebbers als vegetariërs, hebben enorm genoten. We konden het enthousiasme wat jullie erin stoppen bijna proeven. Bovendien was het contact met jullie erg prettig en jullie advies over de menusamenstelling e.d. heel deskundig. Absoluut voor herhaling vatbaar. Bedankt!!!
  Mieke en Sven

 • Salon Stijl schreef:

  Jeroen en Trudy
  We waren zeer tevreden over de heerlijke culinaire borrelhapjes die jullie verzorgd hebben op onze jubileumborrel. Bedankt!!

 • Maria en Hemmo schreef:

  Hallo creatieve Trudy en Jeroen,

  Ter gelegenheid van de verjaardag van Hemmo wilde ik een originele taart, 60worden is toch bijzonder. Via via kwam ik in contact met jullie. Jullie enthousiasme om met de vraag aan de slag te gaan gaf me het vertrouwen om het aan jullie over te laten. Het resultaat was geweldig. 3 zeer originele en met passie verzorgde taarten. Ze vielen zeer in de smaak bij alle gasten. Kortom een aanrader voor eenieder die iets origineels wil, heerlijk smaakt en uitstekend verzorgd. Onze complimenten.

 • Joke en Hans van Zijp schreef:

  Hallo Trudy en Jeroen,

  Gisteren, 1 februari, heerlijk genoten van jullie Italiaanse buffet! De gasten waren allen zeer enthousiast. Het was ook voortreffelijk! Ook leuk dat julie het brachten op een adres wat verder weg van Castricum (en omgeving). De kwaliteit heeft daar niet onder geleden!Dit gaan we zeker verder vertellen!

  Met vriendelijke groet: Joke en Hans, tot ziens!

 • Jan de Vries schreef:

  Beste Trudy en Jeroen,

  Hierbij onze complimenten en dank voor de culinaire verzorging, inclusief charmante bediening,ter ere van mijn 65e verjaardag.
  Super opgemaakte en smakelijke hapjes bij het aperitief en niet in de laatste plaats het fantastische uitgebreide Italiaanse buffet.
  Met 40 volwassenen en 7 kinderen was onze huiskamer vol, maar ook heel gezellig,
  mede door jullie inbreng.
  Wij en onze gasten waren en zijn vol lof.
  Chapeau!

  Jan en Petra

 • Thea Stet schreef:

  Bedankt voor de prima verzorging van ons familie kerstdiner met 23 personen. Het meedenken bij de samenstelling van het menu, de verzorging, de prachtig opgemaakte gerechten. En tja… die dessertbokaal. Was de aanblik ervan al geweldig, de smaak overtrof alles!!

 • Corrie Loogman schreef:

  Tijdens het afscheidsfeest van mijn 40 jaar onderwijs hebben Jeroen en Trudy een fantastisch walking diner in franse stijl verzorgd voor 100 genodigden. De aula was omgetoverd tot een sfeervol Frans cafe, waar de gerechten van Bistro a Gogo afgewisseld werden met acts. Een ” Spectacle Coupe ” met mooie en heerlijke ingrediënten!
  C’ était Formidable!

 • Joan organics schreef:

  Jeroen en Trudy, wat een fantastische hapjes hadden jullie voor onze Opening bereid! alleen maar goede reacties! ze waren elk op zich een smakelijk feestje!
  Graag tot een volgende keer!
  Joan Visser, Joan Organics

 • Frederieke & Tom schreef:

  Hallo Jeroen en Trudy,

  Graag wilden we jullie bedanken voor de geweldige gerechten op onze trouwdag. Het zag er niet alleen prachtig uit (geweldige kleuren en strakke hapjes) maar het was ook nog eens fantastisch lekker. Wij hebben alleen maar complimenten van onze gasten gekregen.
  Het was voor ons een belangrijk element van ons feest, want als onze gasten tevreden en voldaan zijn na zo’n heerlijke maaltijd dan weten we dat zij niets te kort zijn gekomen.
  Voor een volgend feestje zouden we jullie zeker nog een keer vragen om iets moois te presenteren.
  Veel dank, Frederieke & Tom

 • Fons Richter schreef:

  Jeroen en Trudy, al een paar keer genoten van jullie verse en sapmakelijke broodjes. Ik zal zeker ook een kijkje nemen in jullie nieuwe zaak!

 • Ronald Molenaar schreef:

  Voor het 50-jarig huwelijk van onze ouders, hadden we een mooie ruimte geregeld in het het oude raadhuis van Castricum, aan de dorpstraat. Daar waar het allemaal begonnen was. Via hen kwamen we ook bij Jeroen en Trudy van Bistro a Gogo uit voor de catering. In 1 woord fantastisch!! Alles was tot in de puntjes geregeld en de gerechten waren stuk voor stuk werelds en onderscheidend. Alle gasten waren meer dan enthousiast en zeer positief over alle heerlijke gerechten. Het was niet alleen gewoon allemaal erg lekker en smakelijk, ook de opmaak was van hoge kwaliteit – het leek wel kunst. Het maakte de avond helemaal compleet en onvergetelijk. Zeker een absolute aanrader voor iedereen die van net dat beetje extra houdt en iets speciaals wil. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar! Jeroen en Trudy, ontzettend bedankt voor het heerlijke en prachtige eten en voor de fantastische service!!

 • annette brakenhoff schreef:

  verrassend lekker en mooi buffet voor mijn verjaardagsfeest en housewarmingsparty.
  heerlijke combinatie van veel verschillende smaken. ook de vegetariers onder ons kwamen met veel verschillende smaken salades en lekkere hapjes goed aan hun trekken. favoriet waren de auberginerolletjes en vijgensalade met kweepeerdressing. alle lof van onze gasten voor de kruidenboter. ook de vleeseters waren enthousiast over de gehaktballetjes in tomatensaus en kippenpootjes. ook de aardappelgratin was snel op de gasten vonden hem heerlijk.
  We houden jullie in gedachten voor een volgende feestelijke gebeurtenis.

 • C M M Busch schreef:

  Een toevalstreffer:
  Honger tijdens onze fietstocht deed ons even een kijkje nemen bij een klein zaakje tegenover NS-station Castricum.
  Het enthousiasme van Jeroen voor zijn lekkere broodjes zorgde er voor dat wij meteen afzagen van een eenvoudige kroket en kozen voor zijn verse bol met zalm en een uitstekende kop Lavazza-koffie.
  Hij had niks teveel gezegd: het was erg lekker en we komen zeker nog een keer langs als we in de buurt zijn.
  Erg aardige mensen, trouwens en service-gericht!
  Wij wensen deze enthousiaste ondernemers veel succes met hun biologische producten en een voorspoedige verhuizing, straks in november, ‘om de hoek’.

  Clemens Busch, Heerhugowaard

 • Janique schreef:

  Beste Trudy en Jeroen, wij hebben heerlijk gegeten bij Rob en Willeke. De saté was om te zuigen met een heerlijke pittige pindasaus en de salade met kaas en bramen was vernieuwend bij een buffet en top! Het zag er super verzorgd uit. Wij wensen jullie heel veel succes!! Lieve groet van Niek en Janique

 • Gatha Jonges schreef:

  Genoten van het fantastische buffet. Vooral de heerlijke tomatensoep en de grieksekaassalade met bramen en noten waren favoriet. Iedereen heeft gesmuld van al het lekkers zoals gehaktbrood, spareribs en heerlijke sauzen. Het zag er prachtig uit. Complimenten. Fam Jonges

 • Ilse Breggeman-Janssen schreef:

  Bistro a gogo heeft ons feest gecatered. Voor 40 mensen werd er een heerlijk buffet klaargezet: geweldige salades, soepen en pastagerechten. Prachtig om te zien en sensationeel van smaak. Zowel onze gasten als wijzelf hebben er erg van genoten. We zijn nu al aan het denken of er binnenkort een aanleiding is om Bistro a gogo weer te vragen….

 • Bella Pri schreef:

  Afgelopen zaterdag een prachtige High Thee laten bezorgen door Bistro a Gogo , wat was dat ongelofelijk lekker en wat zag het er mooi uit , bijna zonde om op te eten , toch maar wel gedaan , allemaal complimentjes van mijn gasten , super geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar , Jeroen en Trudy hartstikke bedankt .

 • Natasja van Acker schreef:

  Afgelopen vrijdag en zaterdag, heeft Bistro a gogo de hapjes voor onze ladiesdagen borrel verzorgd. De hapjes waren oog strelend en heerlijk van smaak!! Ze werden dan ook in alle enthousiasme ontvangen!!!!

  Trudy en Jeroen Super bedankt voor jullie mooie en heerlijke hapjes!!!

  Team MULL

 • Nienke Hopman schreef:

  Jeroen en Trudy, we hebben genoten! De hapjes waren heerlijk en een successtory op de avond. De wontons waren favorite! Thanks en op naar het volgende feestje?

  Groetjes Nienke Hopman

 • Sylvester Lindemulder schreef:

  De amuses waren om vingers bij af te likken – heel erg mooi en goed. De vissoep fantastisch vol van smaak. en het lam – zo langzaam gegaard – echt heel goed. De gin-tonic taart de verrassing. En dan ook nog de keuken schoon ahterlaten… thx so much voor een fantastisch diner!

 • Johan Wilgenhof schreef:

  Hi Jeroen en Trudy, de catering was perfect verzorgd afgelopen zaterdagavond. De tomatensoep (briljant), salades en de meatloaf waren heel lekker. Iedereen heeft ervan genoten! Een aanrader!

 • Ellen van Willegen schreef:

  Jeroen & Trudy, nogmaals onze dank voor de catering, de hapjes waren heerlijk. Iedereen was super enthousiast! Zeker voor herhaling vatbaar. Top!!!

 • Jeroen & Trudy schreef:

  Welkom bij het gastenboek, we zouden het leuk vinden als we jullie mening mogen lezen…

 • KvK 57838232