Catering

 

Wij verzorgen een catering op maat en denken graag mee voor een passende catering zoals u dat wenst. Uiteraard is er veel mogelijk; Tapas, Salades, Mediterrane buffetten, Barbecues, Diners op locatie en meer.

Bistro a Gogo werkt met de seizoenen en gebruikt alleen de beste ingrediƫnten voor haar gerechten.
Ons vlees is altijd biologisch en zoveel mogelijk lokaal van oorsprong. Dit komt zowel de smaak, als de kwaliteit ten goede. Diervriendelijkheid vinden wij belangrijk.

Indien u meer van onze catering mogelijkheden wilt weten, neemt u dan contact met ons op. Dit kan door het invullen van het Contactformulier op deze website of bezoek ons in de Bistro in Castricum voor een wat persoonlijker gesprek. Direct contact kan altijd door te bellen met 06 538 990 78 of 0251 820 883.

Voor ons is de catering onze beste promotie. Als u en uw gasten hebben genoten van het eten is dat een blijvende herinnering en kunt u terugkijken op een geslaagd evenement. Wij zorgen voor een prachtige presentatie van smaak, kleur en beleving en een goede service.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het verzorgen van al uw glaswerk, servies, bestek en meubilair. Indien u gebruik wilt maken van onze expertise bij de aankleding laat het ons weten!

KvK 57838232